Σοπέν (υιοθετήθηκε)

Υιοθετήθηκε στις 29/8/15

(Please scroll down for English)

Ο μικρός Σοπέν, που είναι μόλις 3 μηνών, βρέθηκε από φίλη του σωματείου στην Λ. Γραμματικού η οποία σταμάτησε να τον βοηθήσει και δεν τον προσπέρασε. Τον πήγαμε στον κτηνίατρο για να κάνει την πρώτη ένεση για την ψώρα που τον ταλαιπωρεί και θα ακολουθήσει άλλη μία. Κάνει επίσης μπάνιο με φάρμακο μια φορά την εβδομάδα, δωρεάν, στο Cane Bagno, στην καλή μας φίλη Δέσποινα που πάντα υποστηρίζει όλες μας τις προσπάθειες και την ευχαριστούμε πολύ. Ο μικρός που θα είναι σύντομα τελείως καλά, ψάχνει σπίτι προσωρινής φιλοξενίας ή ακόμα καλύτερα μια οικογένεια να τον υιοθετήσει.

* Η υιοθεσία θα πραγματοποιηθεί με την υπογραφή της «Δήλωσης Υιοθεσίας» μεταξύ του υπευθύνου του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα και του νέου ιδιοκτήτη, σύμφωνα με το νόμο 4039/2012. Τα έξοδα υιοθεσίας τα καλύπτει ο νέος ιδιοκτήτης, ανέρχονται σε €30 και περιλαμβάνουν τοποθέτηση μικροτσίπ, εμβολιασμό και αποπαρασίτωση.

Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα «Η Κοίτη»
Αρ. Αναγν. 17/2014 – Αρ. Μητρ. 30300

(Adopted) Little Chopin is only 3 months old and was found by a friend of the Animal Welfare Society of Marathon in Grammatiko. He is suffering from mange but was taken to the vet today for his first injection and will also have special baths from Despina at Cane Bagno as part of his therapy. Despina is also a great help to the society and never let’s us down!