Ρίτα (υιοθετήθηκε)

Υιοθετήθηκε στις 8/10/15
Please scroll down for English.

Βρήκαμε την μικρή Ρίτα πεταμένη στα σκουπίδια εδώ στον Δήμο Μαραθώνα… Για εκείνον που την πέταξε η ζωή της δεν άξιζε τίποτα. Ήταν ένα σκουπίδι, ένα αναλώσιμο που έπρεπε να ξεφορτωθεί. Για καλή του τύχη δεν γνωρίζουμε ποιος είναι. Την Ρίτα την φιλοξενεί προσωρινά ένας φίλος του σωματείου όσο εμείς ψάχνουμε για εκείνη ένα μόνιμο σπίτι!

* Η υιοθεσία θα πραγματοποιηθεί με την υπογραφή της «Δήλωσης Υιοθεσίας» μεταξύ του υπευθύνου του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα και του νέου ιδιοκτήτη, σύμφωνα με το νόμο 4039/2012. Τα έξοδα υιοθεσίας τα καλύπτει ο νέος ιδιοκτήτης, ανέρχονται σε €30 και περιλαμβάνουν τοποθέτηση μικροτσίπ, εμβολιασμό και αποπαρασίτωση.

Επισημαίνουμε ότι για τις υιοθεσίες μετά τις 8/8/2015 προσφέρεται δωρεάν τροφή για 6 μήνες μέσω του προγράμματος PEDIGREE®. filozoikimarathona.gr/pedigree

Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα «Η Κοίτη»
Αρ. Αναγν. 17/2014 – Αρ. Μητρ. 30300

Little Rita was found dumped in the rubbish by a friend of the Animal Welfare Society of Marathon. For the monster who did this to her she was a disposable inconvenience., but for us her wellbeing is important as the rest of our rescues.