Μυρτώ (υιοθετήθηκε)

Υιοθετήθηκε στις 10/1/2016
Please scroll down for English.

Την παραμονή των Χριστουγέννων η Μυρτώ βρέθηκε μαζί με την αδερφούλα της παρατημένη σε ένα οικόπεδο στο Ζούμπερι. Είναι περίπου 2 μηνών και φαίνεται για ημίαιμο τσοπανόσκυλο ή λαμπραντόρ. Η αδερφούλα της βρήκε κι όλας σπίτι και τώρα ψάχνουμε και για αυτήν.

Όποιος ενδιαφέρεται να υιοθετήσει αυτή την κούκλα μπορεί να καλέσει στο 69090 75566 ή να κάνει κλικ εδώ ➠filozoikimarathona.gr/adoptions

* Η υιοθεσία θα πραγματοποιηθεί με την υπογραφή της «Δήλωσης Υιοθεσίας» μεταξύ του υπευθύνου του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα και του νέου ιδιοκτήτη, σύμφωνα με το νόμο 4039/2012. Τα έξοδα υιοθεσίας τα καλύπτει ο νέος ιδιοκτήτης, ανέρχονται σε €30 και περιλαμβάνουν τοποθέτηση μικροτσίπ, εμβολιασμό και αποπαρασίτωση.

Επισημαίνουμε ότι για τις υιοθεσίες μετά τις 8/8/2015 προσφέρεται δωρεάν τροφή για 6 μήνες μέσω του προγράμματος PEDIGREE®. filozoikimarathona.gr/pedigree

Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα «Η Κοίτη»
Αρ. Αναγν. 17/2014 – Αρ. Μητρ. 30300

This beauty was found abandoned with her sister in Zoumberi on Christmas Eve. She looks look like she could be half breed Greek shepherd or labrador. Her sister has been adopted and we are now looking for a home for her.