Λητώ (υιοθετήθηκε)

Υιοθετήθηκε στις 25/10/15

Ευχαριστούμε πολύ την νέα οικογένεια που χάρισε μια όμορφη ζωή στην σκυλίτσα που τώρα πια την λένε Cookie! Συγχαίρουμε την Μίνα, τον Νίκο και την αξιολάτρευτη κορούλα τους Μαριέτα που ανοίξαν την καρδιά τους και το σπίτι τους σε μια ψυχή που χωρίς αυτούς δεν θα γνώριζε την ευτυχία!

Αγαπητό Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα,

Έχουν περάσει ήδη 10 μέρες που βάλαμε τη Λητώ, τώρα πια Cookie, στη ζωή μας και ήταν πολυυυ γεμάτες μέρες!!! Έχει ήδη μάθει το καινούριο της όνομα, στο σπίτι είναι πολύ καλή δεν χρειάζεται να της πεις «μη» δεύτερη φορά! Μας ακολουθεί σε όλες σχεδόν τις δραστηριότητες μας σχολείο, τένις, καφέ και πολλές παρά πολλές βόλτες! Είναι πολύ κοινωνική και παίζει με όλα τα σκυλιά που βρίσκουμε στο πάρκο. Την έχουμε αγαπήσει ήδη πολύ και οι τρεις μας… Όταν μάθει να λερώνει μόνο έξω θα είναι πραγματικά ο ιδανικός σύντροφος!

Σας ευχαριστούμε και εμείς
Μίνα, Νίκος, Μαριέτα

Τα δύο κουταβάκια βρέθηκαν πριν από λίγες ήμερες στα σκουπίδια κοντά στις κατασκηνώσεις του Υπ. Υγειάς στον Αγ. Ανδρεά Αττικής. Είναι περίπου ενός μήνα και φιλοξενούνται από μέλος του σωματείου μέχρι να γίνουν τα εμβόλια τους και να είναι έτοιμα για υιοθεσία. Έχουν αποπαρασιτωθεί εσωτερικά και εξωτερικά και κατά την εκτίμηση της κτηνίατρου ειναι λαμπραντοράκια ημίαιμα. Το κορίτσι είναι μικρόσωμο και θα φτάσει περίπου τα 15 κιλά. Το αγόρι που είναι πιο μεγαλόσωμο θα φτάσει περίπου τα 25-30 κιλά. Η Λητώ είναι όλο σκέρτσα ενώ ο Ορφέας είναι πιο σοβαρός.

Επισημαίνουμε ότι για τις υιοθεσίες μετά τις 8/8/2015 προσφέρεται δωρεάν τροφή για 6 μήνες μέσω του προγράμματος PEDIGREE®.

Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα «Η Κοίτη»
Αρ. Αναγν. 17/2014 – Αρ. Μητρ. 30300