Γκαρσία (υιοθετήθηκε)

Υιοθετήθηκε στις 11/10/2015
Please scroll down for English

Βρήκαμε τον Γκαρσία στις αρχές Μάρτη όταν σε καφέ του Μαραθώνα πάνω σε ένα καναπέ η μανούλα του τον έφερε στο κόσμο μαζί με άλλα 4 κουτάβια. Τα 2 δυστυχώς δεν τα κατάφεραν, τα 2 υιοθετήθηκαν έμεινε όμως ο μικρός και ψάχνει μόνιμο σπίτι! Στο τέλος Ιουλίου λήγει η φιλοξενία του! Είναι εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος μέσα-έξω, καθαρός και υγιής. Θα γίνει μεσαίου μεγέθους.

* Η υιοθεσία θα πραγματοποιηθεί με την υπογραφή της «Δήλωσης Υιοθεσίας» μεταξύ του υπευθύνου του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα και του νέου ιδιοκτήτη, σύμφωνα με το νόμο 4039/2012. Τα έξοδα υιοθεσίας τα καλύπτει ο νέος ιδιοκτήτης, ανέρχονται σε €30 και περιλαμβάνουν τοποθέτηση μικροτσίπ, εμβολιασμό και αποπαρασίτωση.

Επισημαίνουμε ότι για τις υιοθεσίες μετά τις 8/8/2015 προσφέρεται δωρεάν τροφή για 6 μήνες μέσω του προγράμματος PEDIGREE®. filozoikimarathona.gr/pedigree

Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα «Η Κοίτη»
Αρ. Αναγν. 17/2014 – Αρ. Μητρ. 30300

Garcia was found as a newborn with his mother and 3 other puppies at a cafe in Marathon village. His mother is missing and likely poisoned but luckily his sister has found a fabulous forever home.