Άτλας προς υιοθεσία

Υιοθετήθηκε στις 3/5/2016
Please scroll down for English

Ο Άτλας βρέθηκε από την κα Αγγελική ακινητοποιημένος σε ένα χαντάκι της Λεωφόρου Διονύσου η οποία δεν τον προσπέρασε αλλά έστειλε μήνυμα στο σωματείο μας για βοήθεια και την ευχαριστούμε πολύ για αυτό. Ο σκυλάκος φαινόταν εξουθενωμένος και αρχικά δεν γνωρίζαμε αν είχε χτυπηθεί από αυτοκίνητο. Τον μεταφέραμε στο νοσοκομείο με το οποίο συνεργάζεται ο Δήμος μας για τα αδέσποτα, όπου εκεί διαπιστώθηκε ότι δεν φέρει μικροτσίπ και από την πρώτη κλινική εξέταση και την γενική αίματος φάνηκε ότι είναι καλά. Για τον λόγο αυτό και μιας και είναι ήδη εκεί, θα αποπαρασιτωθεί και θα στειρωθεί για να είναι έτοιμος για υιοθεσία!

* Η υιοθεσία θα πραγματοποιηθεί με την υπογραφή της «Δήλωσης Υιοθεσίας» μεταξύ του υπευθύνου του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα και του νέου ιδιοκτήτη, σύμφωνα με το νόμο 4039/2012. Το συγκεκριμένο ζώο καλύπτεται από το πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων του Δήμου Μαραθώνα και ο νέος ιδιοκτήτης δεν επιβαρύνεται με τα έξοδα υιοθεσίας όπως εμβολιασμό, μικροτσίπ και αποπαρασίτωση.

Επισημαίνουμε ότι για τις υιοθεσίες μετά τις 8/8/2015 προσφέρεται δωρεάν τροφή για 6 μήνες μέσω του προγράμματος PEDIGREE®.

Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα «Η Κοίτη»
Αρ. Αναγν. 17/2014 – Αρ. Μητρ. 30300

Atlas was found by Ms. Aggeliki in a ditch by the road that goes from Nea Makri to Dionysos. She did not pass him by, instead she called our society for help and we are would like to thank her for that. The dog was looking extremely tired and initially we did not know if he was hurt by a car, nevertheless we took him directly to the animal hospital with which our Municipality has a special agreement for stray animals. There he was checked for a microchip ID, which he has none, and he had his first examination that showed he is not too bad after all. That is why he will have to stay at the hospital for a little longer to be neutered.