Αρίωνας (υιοθετήθηκε)

Υιοθετήθηκε 1/9/2015
Please scroll down for English

Πριν ένα μήνα ειδοποιηθήκαμε από μέλος του σωματείου για αυτόν τον μικρούλη αλλά μεγαλόσωμο κούταβο στην περιοχή Λιβυσι. Φαινόταν άρρωστος κι έτσι τον πήγαμε στον κτηνίατρο ο οποίος διαπίστωσε πυρετό και αφυδάτωση και του έκανε ενέσιμη αντιβίωση και σίδηρο. Οι εξετάσεις του πια είναι καλές και φαίνεται να έχει ξεπεράσει τις δυσκολίες που του έφερε η ζωή στο δρόμο. Ο μικρός είναι ήσυχος αλλά φοβισμένος και δισταχτικός, για αυτό ψάχνουμε μια οικογένεια ώστε να μην αναγκαστεί να ξαναγυρίσει στο δρόμο! Έχει κάνει το πρώτο του εμβόλιο και έχει αποπαρασιτωθεί.

* Η υιοθεσία θα πραγματοποιηθεί με την υπογραφή της «Δήλωσης Υιοθεσίας» μεταξύ του υπευθύνου του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα και του νέου ιδιοκτήτη, σύμφωνα με το νόμο 4039/2012. Τα έξοδα υιοθεσίας τα καλύπτει ο νέος ιδιοκτήτης, ανέρχονται σε €30 και περιλαμβάνουν τοποθέτηση μικροτσίπ, εμβολιασμό και αποπαρασίτωση.

Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα «Η Κοίτη»
Αρ. Αναγν. 17/2014 – Αρ. Μητρ. 30300

Adopted on 1/9/2015. This little guy came to our attention about a month ago. He was ill with a fever and was treated with antibiotics and iron supplements. Arionas is a shy, slightly fearful dog but has a very sweet temperament as you can see in the photos. He will be a large dog full grown. We would like to find either temporary hosting or a permanent home for him as opposed to his going back out on the street.