Αλόη (υιοθετήθηκε)

Αλόη (υιοθετήθηκε)

Ευχαριστούμε πολύ τον Κωνσταντίνο για τις φωτογραφίες της Leia (Αλόης) που μας έστειλε! Το σκυλάκι αυτό είναι από τα πρώτα σκυλάκια που υιοθετήθηκαν από το πρόγραμμα του σωματείου και είμαστε ιδιάιτερα χαρούμενοι και συγκινημένοι! Ο Κωνσταντίνος έχει εξασφαλίσει μια όμορφη ζωή στην Leia και είμαστε σίγουροι ότι του το ανταποδίδει καθημερινά!

«Καλησπέρα, να είστε καλά!

Σας επισυνάπτω μερικές φωτογραφίες από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα.

Η Leia (Αλόη) έχει μεγαλώσει και είναι 15 κιλά σήμερα από 8 που ήταν όταν την υιοθετήσαμε, κάναμε την στείρωση την άνοιξη μετά τον 1ο οίστρο, όλα πήγαν καλά. Πηγαίνουμε τακτικά κτηνίατρο, και τρώμε μόνο Acana…

Μάλιστα είναι και η πρώτος μόνιμος κάτοικος μαζί με εμένα στο σπίτι μου, η κοπέλα μου μετακόμισε λίγο αργότερα (και το Δεκέμβριο παντρευόμαστε).

Της αρέσει πολύ να παίζει στο πάρκο με άλλα σκυλάκια, το κολύμπι, και τα παιχνίδια με τις λάσπες στον κήπο στο χωριό, το kong της, τα αρκουδάκια και οι κάλτσες.

Επίσης έχει ταξιδέψει με αυτοκίνητο, καράβι, στην Πελοπόννησο, στη Τζιά, ενώ πηγαίνουμε και εκδρομές στο Πορτο Ράφτη και στο Τατόι.

Σπίτι στην Αθήνα είναι μια κυρία. Δεν κάνει ζημιές, το βράδυ μόλις κλείσουμε την τηλεόραση πηγαίνει μόνη στο κρεβάτι της. Την ημέρα που λείπουμε στη δουλειά χαλαρώνει στην κουζίνα, και της αρέσει να μεταφέρει την κουβέρτα της δίπλα στο παράθυρο για να χαζεύει έξω. Έχουμε βάλει και κάμερα για να την παρακολουθούμε.

Δεν μπορούμε να φανταστούμε τη ζωή μας χωρίς τη Leia, μας κέρδισε από την 1η στιγμή.»