Σνόου προς υιοθεσία

Σνόου

Τα πλάσματα που αν μπουν στην ζωή σου θα την φωτίσουν τα ξεχωρίζεις από το βλέμμα τους! Ένα τέτοιο πλασματάκι είναι και ο γλυκός μας Σνόου. Ένα επιφυλακτικό σκυλάκι που δύσκολα πιάστηκε αλλά από την μέρα που είναι μαζί μας μας χαρίζει μόνο χαμόγελα, φιλιά και κούνημα ουρίτσας! Είναι περίπου 2 ετών, στειρωμένος και εμβολιασμένος, απίστευτα φιλικός με άλλα σκυλάκια αλλά ακόμα λίγο διστακτικός με τους ανθρώπους γεγονός που αποκαλύπτει ότι ποτέ δεν έχει νιώσει μέχρι τώρα την ανθρώπινη αγάπη και παρέα… Δεν γνώριζε από λουράκι και βόλτα αλλά μαθαίνει πολύ γρήγορα και ήδη μας αφήνει να τον κάνουμε μικρές βολτίτσες. Υπάρχει ένα ζεστό σπιτάκι γιαυτό το κουκλάκι με τα υπέροχα εκφραστικά ματάκια; Σύντομα θα βγάλει και το νάρθηκα από το ποδαράκι του και θα είναι καινούριος!

Αν ενδιαφέρεστε να τον υιοθετήσετε, μπορείτε να καλέσετε στο 6944078237 ή να συμπληρώσετε την αίτηση υιοθεσίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Η υιοθεσία οριστικοποιείται με την υπογραφή της «Δήλωσης Υιοθεσίας» μεταξύ του υπευθύνου του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα και του νέου ιδιοκτήτη, σύμφωνα με το νόμο 4039/2012.

Αίτηση υιοθεσίας

Ηλεκτρονική σήμανση: 900182001118652