Ρίκι προς υιοθεσία

Ρίκι προς υιοθεσία

Please scroll down for English.

Ο Ρίκι είναι ένας νεαρός γκριφονάκος που βρέθηκε να τριγυρνά στη Νέα Μάκρη από φίλους του σωματείου. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του ήταν ατημέλητος πολύ καιρό και το τρίχωμά του είχε γίνει τζίβα. Πως άντεξε με τόση ζέστη αυτές τις μέρες μόνο αυτός ξέρει! Οι εθελοντές και οι φίλοι του σωματείου δεν τον άφησαν έτσι, τον πήραν για κούρεμα και καλλωπισμό στο «Cane Bagno» (Σαράφη 31 Νέα Μάκρη) προσφορά της καλής μας φίλης Δέσποινας Εξηντάρη την οποία ευχαριστούμε πάρα πολύ! Ο μικρός αναζητά τώρα μια οικογένεια που θα τον κάνει ισότιμο μέλος της γιατί το αξίζει και σίγουρα μέχρι τότε δεν πρόκειται να τον αφήσουμε να ξαναγυρίσει στους δρόμους.

Όποιος ενδιαφέρεται να υιοθετήσει τον σκυλάκο μπορεί να καλέσει στο 69090 75566 ή να συμπληρώσει την αίτηση υιοθεσίας.

* Η υιοθεσία θα πραγματοποιηθεί με την υπογραφή της «Δήλωσης Υιοθεσίας» μεταξύ του υπευθύνου του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα και του νέου ιδιοκτήτη, σύμφωνα με το νόμο 4039/2012. Τα έξοδα υιοθεσίας τα καλύπτει ο νέος ιδιοκτήτης, ανέρχονται σε €30 και περιλαμβάνουν τοποθέτηση μικροτσίπ, εμβολιασμό και αποπαρασίτωση.

Αρ. μικροτσίπ 941000017543938

Επισημαίνουμε ότι για όλες τις υιοθεσίες προσφέρεται δωρεάν τροφή για 6 μήνες μέσω του προγράμματος PEDIGREE®.

Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα «Η Κοίτη»
Αρ. Αναγν. 17/2014 – Αρ. Μητρ. 30300

Ricky is a young half-breed griffon dog who was found in Nea Makri with a thick and tangled coat wandering around in the hot summer. Friends of our society took him to our friend who owns the pet grooming studio “Cane Bagno” (31 Sarafi street Nea Makri) whom we would like to thank a lot! He is now looking for a family!

If you are interested in adopting please call the society at +306909075566 or fill in an application for adoption.

Αίτηση υιοθεσίας