Ρεξ προς υιοθεσία

ρεξ

Please scroll down for English.

Ο Ρεξ είναι ένας σκύλος 3 ετών που η κηδεμονία του παραχωρήθηκε από τον πρώην ιδιοκτήτη του στο φιλοζωικό σωματείο ώστε να βρει μία καλύτερη ζωή.

Ο ιδιοκτήτης τον δεν μπορούσε να του προσφέρει όσα έπρεπε και όσα όφειλε για την ευζωία του όπως καθημερινή άσκηση, κτηνιατρική φροντίδα, κοντινή επαφή κλπ.
Η αλήθεια είναι πως εκεί δεν πέρναγε καθόλου καλά και το έχουμε βάλει σκοπό να του βρούμε το καλύτερο σπίτι.
Ο Ρεξ απολαμβάνει πολύ την ανθρώπινη συντροφιά, του αρέσει να τρέχει και να ασκείται, είναι πιστός και με μια λιχουδιά εκπαιδεύεται εύκολα. Είναι στειρωμένος και εμβολιασμένος.

Όποιος ενδιαφέρεται να υιοθετήσει αυτόν τον γλύκα μπορεί να καλέσει στο 6944748319, να συμπληρώσει την αίτηση υιοθεσίας και θα σας καλέσουμε εμείς, ή να επικοινωνήσει μαζί μας με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook!

* Η υιοθεσία θα πραγματοποιηθεί με την υπογραφή της «Δήλωσης Υιοθεσίας» μεταξύ του υπευθύνου του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα και του νέου ιδιοκτήτη, σύμφωνα με το νόμο 4039/2012.

Αρ. μικροτσίπ 900182001118741

Rex is a 9 months old young male dog whose old owner gave him up to our society because he couldn’t cover his basic needs, like long walks, veterinary care, time together etc. He likes being close to humans, he is playful and offers loyal companionship. He is neutered and vaccinated.

If you are interested in adopting please call the society at +306944748319 or fill in an application for adoption.

Αίτηση υιοθεσίας