Μπεν & Σάρα προς υιοθεσία

Μπεν & Σάρα προς υιοθεσια

Οι ψυχούλες αυτές βρέθηκαν από εθελοντές μας κοντά στα καμένα του Νέου Βουτζά τον Αύγουστο. Η τύχη της μανούλας τους αγνοείται. Πρόκειται για 1 θηλυκό και 3 αρσενικά κουτάβια που θα γίνουν περίπου 30 κιλά. Ενώ αρχικά και χάρη στις δικές σας κοινοποιήσεις είχαμε βρει σπίτι και στα 4 αδερφάκια, ξαφνικά τα 2 μας τα επέστρεψαν για «λόγους ανωτέρας βίας». Πρόκειται για 1 θηλυκό κι ένα αρσενικό, τον Μπεν και την Σάρα.

Δεν θα θέλαμε να μείνουμε σε αυτό γιατί σπανίως υπάρχουν και αποτυχημένες υιοθεσίες παρ’ όλη την προσπάθεια που καταβάλουμε. Θα θέλαμε να συγκεντρωθούμε στην προώθηση των δύο αυτών μικρών πλασμάτων που από τις φωτιές βρέθηκαν για λίγο σε ένα σπίτι και ξανά στον δρόμο.

Τα σκυλάκια είναι πλήρως εμβολιασμένα και πλήρως αποπαρασιτωμένα μέσα κι έξω. Πριν έρθουν σπίτι σας θα κάνουν ακόμα και μπανάκι για να είναι φρέσκα και μοσχοβολιστά, μια δωρεά του καταστήματος Cane Bagno το οποίο ευχαριστούμε πάρα πολύ!

Αν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε ένα από αυτά μπορείτε να καλέσετε στο 6945173451 ή να  συμπληρώσετε μία αίτηση υιοθεσίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Αίτηση υιοθεσίας

Ηλεκτρονική σήμανση: 941000018678765, 941000018678767