Μπουμπού

Μπουμπού

Θα θέλατε να γνωρίσετε την Μπουμπού μας; Θα θέλατε να γνωρίσετε το κορίτσι της θάλασσας; Θα θέλατε να γνωρίσετε μια σκυλίτσα με άριστη εκπαίδευση, που να σας κοιτάει στα μάτια και να γίνει σύντροφος σας στις όμορφες και δύσκολες μέρες της ζωής σας; Μην χάσετε την ευκαιρία να την γνωρίσετε από κοντά!

Γεννημένη στις 15/5/2020 από αδέσποτη μανούλα, μεγάλωσε με τα τρία αδελφάκια της τα οποία έχουν βρει πλέον τη δική τους οικογένεια.

Έχει έντονη προσωπικότητα, είναι ένα πολύ ενεργητικό και έξυπνο πλάσμα! Φιλοξενείται με πολλή αγάπη κοντά στη θάλασσα για αυτό και οι βόλτες της την βρίσκουν να απολαμβάνει ατελείωτα παιχνίδια στην άμμο και στο νερό!

Η Μπουμπού είναι εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη, στειρωμένη και ζυγίζει 24 κιλά. Θα δοθεί με microchip και συμβόλαιο υιοθεσίας εντός Αττικής σε οικογένεια που έχει πολλά αποθέματα αγάπης για να της προσφέρει!

Αν ενδιαφέρεστε να την υιοθετήσετε μπορείτε  να συμπληρώσετε την αίτηση υιοθεσίας και θα σας καλέσουμε εμείς!

Η υιοθεσία οριστικοποιείται με την υπογραφή της «Δήλωσης Υιοθεσίας» μεταξύ του υπευθύνου του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα και του νέου ιδιοκτήτη, σύμφωνα με το νόμο 4039/2012.

Αίτηση υιοθεσίας