Μάριος προς υιοθεσία

μαριος

Ένα πλασματάκι μόνο 5 κιλά!!! Διαβάστε το ιστορικό του παρακάτω και αν θέλετε δώστε μία ευκαιρία σε ένα ταλαιπωρημένο ζωάκι. Σας ευχαριστούμε!

12/11 Τ αποτελέσματα από τον δείκτη καλααζάρ ευτυχώς δεν είναι και τόσο απογοητευτικά…1/200. Ελπίζουμε ν ανταποκριθεί και στη θεραπεία και να βελτιωθεί η είκονα της γενικής αίματος. Ν αυξηθεί αιματοκρίτης και να μπορέσει να χειρουργηθεί. Φιλοξενείται από εθελόντρια μας αλλά ταυτόγχρονα ψάχνουμε και οικογένεια για τον Μάριο…έναν άνθρωπο που θα κάνει την υπέρβαση του και θα υιοθετήσει ένα άρρωστο ζωάκι.

10/11 Νέα ενημέρωση Ο Μάριος βρέθηκε θετικός σε ερλίχεια και καλααζάρ (την επόμενη εβδομάδα θα μάθουμε και τον δείκτη). Οι αιματολογικές εξετάσεις του, έδειξαν πολύ χαμηλό αιματοκρίτη, χαμηλά ερυθρά και υψηλά λευκά αιμοσφαίρια. Οι βιοχημικές εξετάσεις για ήπαρ και νεφρά ηταν καλές ευτυχώς. Ακολουθεί θεραπεία με vibramicyn και zylapour και αργοτερα θα ξέρουμε αν θα χρειαστεί περαιτερω αντιμετώπιση για το καλααζάρ. Δεν βλέπει πολύ καλά και γενικά είναι ταλαιπωρημένος αλλά ευτυχώς έχει όρεξη για φαγητό. Εξαιτίας του χαμηλού αιματοκρίτη δεν μπορει να γίνει επέβαση για την αφαίρεση του περιπρωκτικού ογκιδίου που έχει.

Το κόστος των εξετάσεων είναι 100€ και παρακαλούμε όποιος θέλει να συμμετέχει στην αποπληρωμή του, μπορεί:

Με κατάθεση στην Τράπεζα Πειραιώς
Αριθμός λογαριασμού: 5120 0830 87092
Διεθνής μορφή ΙΒΑΝ GR70 0172 1200 0051 2008 3087 092
Δικαιούχος «Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα»

Με ασφαλή ηλεκτρονική κατάθεση μέσω PayPal [email protected]

Με την αιτιολογία «Για τον Μάριο»

Ευχαριστούμε την κτηνίατρο Τσιπλακίδη Μιχαέλα που τον φιλοξένησε αφιλοκερδώς για παρακολούθηση, σίτιση και αποπαρασίτωση. Τώρα φιλοξενείται από εθελόντριά μας και ακολουθεί τη συνιστώμενη φαρμακευτική αγωγή. Είμαστε σίγουροι ότι για τον Μάριο που είναι μόνο 5 κιλά και βρέθηκε σ αυτή την κατάσταση, θα βρεθεί η οικογένεια που θα τον αγαπήσει και θα τον φροντίσει.

5/11 Νέα ενημέρωση Τον ονομάσαμε Μάριο. Περυσυλλέχθηκε από τη φίλη Βανέσσα (την οποία και ευχαριστούμε για την αμεσότητα της) και τον μετέφερε σε κτηνίατρο του Μαραθώνα. Η εικόνα του δεν είναι καλή. Εχει πληγή που αιμορραγεί και μία μάζα στο πίσω μέρος του σώματος που πρεπει να δούμε τί είναι. Έχει άσχημη στοματική εικόνα με χαλασμένα δόντια. Επίσης δεν έχει καλή όραση.Φυσικά δεν έχει microchip. Δεν τον είχε δει κανείς?Πόσο καιρό περιφέρεται έτσι? Ο Μάριος θα μείνει απόψε στο κτηνιατρείο και αύριο πρέπει να αποφασιστεί τί θα κάνουμε. Ενδεχομένως θα χρειαστεί φιλοξενία και φυσικά αιματολογικές εξετάσεις. Όποιος μπορεί ας δηλώσει τη προθεσή του για την όποια βοήθεια μπορεί να προσφέρει. Θα υπάρξει ακριβέστερη ενημέρωση!

5/11 Τωρα στον Μαραθωνα. Ειναι χτυπημενο ή δαγκωμενο. Εχει φυγει απο καπου; Θα επισκεφτουμε κτηνιατρο.

Αν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε ένα από αυτά μπορείτε να καλέσετε στο 6944748319 ή να  συμπληρώσετε μία αίτηση υιοθεσίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Αίτηση υιοθεσίας

Ηλεκτρονική σήμανση: 941258478747266