Λούκυ προς υιοθεσία

λουκυ

Ο Λούκυ είναι ένα ημίαιμο pitbull περίπου 2 ετών. Βρίσκεται κοντά στην παραλία Μαραθώνα. Ο ιδιοκτήτης του έφυγε από τη ζωή πριν από 2 μήνες και από τότε ξεκίνησε ένας αγώνας από εθελοντές για τη σίτιση, τη βόλτα και την προστασία του ίδιου καθώς και του γεράκου σκύλου που συμβιώνουν στην ίδια αυλή.

Είναι αρκετά ενθουσιώδης, λαχταρά την ανθρώπινη παρουσία και λατρεύει τα χάδια. Είναι ένας ρωμαλέος σκύλος περίπου 30 κιλών. Αναζητούμε τον άνθρωπο που θα του δώσει αγάπη και προστασία. Το πλάσμα αυτό ζει περιμένοντας τους εθελοντές για να τους αγκαλιάσει και να λάβει την αγάπη τους. Πόσο μεγάλη θα είναι η χαρά του όταν βρει το δικό του σπιτικό. Αναζητούμε μια οικογένεια που δεν έχει άλλο σκύλο, επειδή δεν τα πηγαίνει καλά με άλλα (αρσενικά) σκυλιά. Με τις γάτες όμως της οικίας του έχει πολύ τρυφερή σχέση. Ο Λούκυ είναι εμβολιασμένος και αποπαρασιτωμένος.

Αν ενδιαφέρεστε να τον υιοθετήσετε μπορείτε να καλέσετε στο 6944445080 ή συμπληρώσετε μία αίτηση υιοθεσίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Οι υιοθεσίες οριστικοποιούνται με την υπογραφή της «Δήλωσης Υιοθεσίας» μεταξύ του υπευθύνου του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα και του νέου ιδιοκτήτη, σύμφωνα με το νόμο 4039/2012.

Αίτηση υιοθεσίας

Ηλεκτρονική σήμανση: 941000017678756