Λούσυ προς υιοθεσία

λουσυ

Το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις σε ένα κακό που γίνεται συχνά είναι να το συνηθίσεις. Να συμβιβαστείς μαζί του. Έτσι όμως δεν θα σταματήσει ποτέ. Και στο τέλος θα σε καταπιεί.

Ο λόγος για τις φόλες και τις κακοποιήσεις που στον δήμο μας τείνουν να γίνουν σπορ. Κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια. Όποιος δεν θέλει ένα αδέσποτο ζώο απλά αποφασίζει να το σκοτώσει, χωρίς σχεδόν ποτέ να συλλαμβάνεται και να τιμωρείται. Και συνεχίζει τα εγκλήματά του ανέμελος και χωρίς φόβο.

Κάπως έτσι και η Λούσυ μας πριν λίγο καιρό έπεσε θύμα ενός υπάνθρωπου που δεν ήθελε να την βλέπει στην γειτονιά του γιατί χαλούσε μάλλον την αισθητική του. Έτσι αποφάσισε να την ταίσει ποντικοφάρμακο ώστε να πεθάνει αργά, βασανιστικά και εκείνη και η παρεούλα της ο Billakos.

Αμέσως φιλόζωοι πολίτες μας τα έτρεξαν στον κτηνίατρο όπου πάλεψαν πολύ για την ζωή τους.

Δυστυχώς ο Billakos δεν τα κατάφερε αλλά η Λούσυ αποδείχθηκε μεγάλη μαχήτρια και επιβίωσε παρόλο που υποτροπίασε αρκετές φορές.

Πλέον η Λούσυ φιλοξενείται σε πανσιόν ,έξοδα τα οποία έχουν αναλάβει οι φύλακες άγγελοι της, Μελίνα και Γιάννης, ώστε να μην κινδυνέψει ξανά.

Πρόκειται για μια όμορφη και σοβαρή κυρία 2 ετών περίπου,35 κιλά, αποπαρασιτωμένη εμβολιασμένη, στειρωμένη και τσιπαρισμένη στον Δήμο μας.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην μέχρι τώρα ζωή της δεν έχει χάσει στιγμή το χαμόγελο της.

Θα είναι η καλύτερη σύντροφος για χαλαρές βόλτες όμως είμαστε εξίσου σίγουροι ότι θα είναι και η καλύτερη παρέα για χουχούλιασμα τις κρύες νύχτες -ή και μέρες- του χειμώνα! Τι λέτε;

Υπέροχος χαρακτήρας αλλά λίιιιιγο κυριαρχική με άλλα σκυλάκια,συμβιώνει άνετα και με γατούλες. Εξαιρετική φύλακας του χώρου της.

Αν ενδιαφέρεστε να την υιοθετήθεστε μπορείτε  να συμπληρώσετε την αίτηση υιοθεσίας και θα σας καλέσουμε εμείς!

Η υιοθεσία οριστικοποιείται με την υπογραφή της «Δήλωσης Υιοθεσίας» μεταξύ του υπευθύνου του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα και του νέου ιδιοκτήτη, σύμφωνα με το νόμο 4039/2012.

Αίτηση υιοθεσίας

no images were found