Κιάρα & Μπρούνα προς υιοθεσία

Κιάρα & Μπρούνα

Οι δύο αδελφές αφέθηκαν σε δρόμο που οδηγεί στην παραλία στις αρχές Μαΐου. Όλη μέρα ακολουθούσαν τους περαστικούς πάνω κάτω μέχρι που βρήκαν μια μισάνοιχτη πόρτα. Και τρύπωσαν. Τσιμπούρια, ψύλλοι, παράσιτα κάναν γιορτή στα κορμάκια τους.

Έγιναν οι δέουσες επισκέψεις στο γιατρό, οι κατάλληλες θεραπείες και κούρες ομορφιάς, τα μαθήματα καλών τρόπων και τώρα οι δεσποινιδούλες λένε πως ήρθε η ώρα να βρουν τα δικά τους σπίτια.

Είναι γεννημένες περίπου τον Φλεβάρη του 2020, 25 κιλά η Κιάρα και 30 η Μπρούνα. Γλυκιές, τρυφερούλες αλλά και θαυμάσιοι φύλακες!

Θα τις πάρετε με συμβόλαιο υιοθεσίας, υποχρέωση στείρωσης στην κατάλληλη ηλικία και τοποθέτησης microchip έξοδα που θα επιβαρύνουν τους νέους κηδεμόνες!!

Αν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε μία από αυτές (ή και τις δύο!) μπορείτε  να συμπληρώσετε την αίτηση υιοθεσίας και θα σας καλέσουμε εμείς!

Η υιοθεσία οριστικοποιείται με την υπογραφή της «Δήλωσης Υιοθεσίας» μεταξύ του υπευθύνου του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα και του νέου ιδιοκτήτη, σύμφωνα με το νόμο 4039/2012.

Αίτηση υιοθεσίας