Νταίζη προς υιοθεσία

Νταίζη

Έφτασε η ώρα να αναζητήσουμε σπίτι για το γλυκό μας κοριτσάκι! Η Νταίζη είναι νεαρή (περίπου 3 ετών), φιλοξενείται προσωρινά με άλλα ζωάκια οπότε ξέρουμε ότι μπορεί να συμβιώσει αρμονικά και οι κτηνίατροι που την θεράπευσαν μας είπαν όλοι πόσο καλό και υπομονετικό σκυλί είναι. Σκεφτείτε ότι πέρασε δύο βαριά χειρουργεία (δείτε τα βίντεο παρακάτω) και δεν έβγαλε «κιχ». Ρωτήστε μας στο παρακάτω τηλέφωνο ό,τι άλλο θα θέλατε να σας πούμε για τη Νταιζούλα μας!

Η ιστορία της:

Όταν η Νταίζη βρέθηκε από εθελόντρια του σωματείου μας στον Μαραθώνα ήταν έτοιμη να πεθάνει από την ασιτία, είχε έλκη κατάκλισης που την πονούσαν και το χειρότερο ήταν οι πολύποδες και στα δυο της αφτιά, όγκοι δηλαδή που την ενοχλούσαν συνεχώς και μόνο εκείνη ξέρει για πόσο καιρό. Τίναζε συνεχώς το κεφάλι της αναζητώντας ανακούφιση η οποία όμως μπορούσε να έρθει μόνο με επέμβαση.

Δυστυχώς οι πολύποδες αν δεν αφαιρεθούν έγκαιρα, προχωρούν προς τον εγκέφαλο και το ζώο πεθαίνει αργά και βασανιστικά. Έπρεπε να την χειρουργήσουμε το συντομότερο και αυτό κάναμε!

Με το πρόγραμμα του Δήμου Μαραθώνα για τα αδέσποτα εκείνη την περίοδο σε προσωρινή παύση, όλο το βάρος του περιστατικού έπεσε σε εμάς τους εθελοντές. Παρουσιάσαμε το περιστατικό στα μέλη και τους φίλους μας και ευτυχώς κάποιοι ανταποκρίθηκαν, καταφέραμε έτσι να καλύψουμε το κόστος της επέμβασης που ήταν 700€. Ευχαριστούμε από την καρδιά μας όσους έδωσαν κάτι για να ανακουφιστεί αυτή η ψυχούλα.

Για πληροφορίες ή αν ενδιαφέρεστε να την υιοθετήσετε μπορείτε να καλέσετε στο 6971838479, να συμπληρώσετε την αίτηση υιοθεσίας και θα σας καλέσουμε εμείς  ή να επικοινωνήσετε μαζί μας με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook!

Η υιοθεσία οριστικοποιείται με την υπογραφή της «Δήλωσης Υιοθεσίας» μεταξύ του Δήμου Μαραθώνα και του νέου ιδιοκτήτη, σύμφωνα με το νόμο 4039/2012.

Αίτηση υιοθεσίας

Ηλεκτρονική σήμανση: 941000018678704