Μπρούνο προς υιοθεσία

Μπρούνο προς υιοθεσία

Please scroll down for English.

Ο Μπρούνο μας, όπως τον ονόμασε η κοπέλα που τον βρήκε να περιφέρεται κοντά στην πλατεία της Νέας Μάκρης και αποφάσισε να επικοινωνήσει με το σωματείο μας για να του σώσει την ζωή, είναι ένα αξιαγάπητο ημίαιμο τιγρέ κουτάβι που γεννήθηκε τον Μάρτιο. Τα πάει καλά με άλλα ζωάκια, σκυλάκια και γατάκια, και είναι πολύ παιχνιδιάρης αλλά και υπάκουος. Ήδη απο 2,5 μηνών γνώρισε την εγκατάληψη παρά τον απίστευτο χαρακτήρα του και τώρα ψάχνει τον άνθρωπό του ώστε να του χαρίσει όση αγάπη έχει και δεν εκτίμησε ο «ιδιοκτήτης» του που άφησε ένα μωρό στον δρόμο… Για να δουμε ποιος θα προλάβει να τον κάνει κομμάτι της ζωής του!

Όποιος ενδιαφέρεται να υιοθετήσει αυτόν τον γλύκα μπορεί να καλέσει στο 69090 75566 ή να συμπληρώσει την αίτηση υιοθεσίας.

* Η υιοθεσία θα πραγματοποιηθεί με την υπογραφή της «Δήλωσης Υιοθεσίας» μεταξύ του υπευθύνου του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα και του νέου ιδιοκτήτη, σύμφωνα με το νόμο 4039/2012.

Αρ. μικροτσίπ 900815739511842

Επισημαίνουμε ότι για όλες τις υιοθεσίες προσφέρεται δωρεάν τροφή για 6 μήνες μέσω του προγράμματος PEDIGREE®.

Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα «Η Κοίτη»
Αρ. Αναγν. 17/2014 – Αρ. Μητρ. 30300

Bruno was given his name by the lady who rescued him from the streets of Nea Makri, and decided to contact our society to help save his life. He is an adorable half breed pit bull terrier with a shiny tiger coat and he was born in March. He has a good temper and behaves well near other dogs or cats, he likes to play and he obeys. He had a rough start in life despite his good character and now we are looking for a family to give him the love and affection he has missed.

If you are interested in adopting please call the society at +306909075566 or fill in an application for adoption.

Αίτηση υιοθεσίας