Αλίκη προς υιοθεσία

αλικη

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ!

Εμείς ως εθελοντές του Σωματείου μας το βιώνουμε καθημερινά! Βλέπουμε κυριολεκτικά ταλαιπωρημένα, παραμελημένα, φοβισμένα πλασματάκια να μετατρέπονται σε υπέροχες και φωτεινές υπάρξεις και να νιώθουμε απίστευτη χαρά και περηφάνεια!!!

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και η Αλίκη μας που βρέθηκε τον περασμένο Ιούλιο να τρέχει φοβισμένη ανάμεσα στα αυτοκίνητα στη Λεωφόρο Μαραθώνος στη Νέα Μάκρη και που σώθηκε πραγματικά την τελευταία στιγμή από φιλόζωη κυρία.

Η σκυλίτσα αυτή που ΠΡΟΦΑΝΩΣ εγκαταλείφθηκε ήταν πολύ αδύνατη και πολύ παραμελημένη. Γράφουμε προφανώς επειδή στις συνεχείς διαδικτυακές αναρτήσεις μας και στις αφίσες που κολλήσαμε σε πολλά σημεία στην Νέα Μάκρη για να βρούμε τον κηδεμόνα της δεν υπήρξε ανταπόκριση.

Η Αλίκη άλλαξε διάφορους χώρους φιλοξενίας, αλλά η απόλυτη μεταμόρφωσή της έγινε στην ιδιωτική πανσιόν που ζει το τελευταίο διάστημα. Εκεί βιώνοντας πολλή αγάπη και λαμβάνοντας πραγματική φροντίδα έζησε το δικό της θαύμα! Το πρώην τρομαγμένο, αδύνατο και παραμελημένο πλασματάκι εξελίχθηκε σε μια απίστευτα τρυφερή, κοινωνική και χαδιάρα και αξιολάτρευτη σκυλίτσα!

Η Αλίκη μας είναι 3,5 περίπου ετών, ζυγίζει 18 κιλά, είναι στειρωμένη, εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη κι έχει κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Ως πότε όμως θα ζει σε κλουβί; Κάθε φορά που την κοιτάμε στα μάτια νιώθουμε πόσο έντονα αναζητά την ανθρώπινη παρουσία, την αγκαλιά και τα χάδια.

Αναζητάμε λοιπόν αυτό το ξεχωριστό ανθρώπινο πλάσμα που η ζεστή του αγκαλιά θα φέρει τις νεράιδες που θα την οδηγήσουν στο Νησί των Ονείρων, στο δικό της παντοτινό σπιτικό!

Το πόσο υπέροχο πλάσμα είναι, μπορείτε να το απολαύσετε στις φωτογραφίες της ανάρτησής μας! Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Vangeli Mitrousi που αποτύπωσε την ομορφιά, τη ζωντάνια, την ενέργεια και τη γλύκα της Αλίκης μας στις φωτογραφίες του.

Αν ενδιαφέρεστε να την υιοθετήσετε μπορείτε  να συμπληρώσετε την αίτηση υιοθεσίας και θα σας καλέσουμε εμείς!

Η υιοθεσία οριστικοποιείται με την υπογραφή της «Δήλωσης Υιοθεσίας» μεταξύ του υπευθύνου του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα και του νέου ιδιοκτήτη, σύμφωνα με το νόμο 4039/2012.

Αίτηση υιοθεσίας