Αφάνας προς υιοθεσία

Αφάνας προς υιοθεσία

Ο Αφάνας μας βρέθηκε να τριγυρνά στο δρόμο τρομαγμένος και εξαθλιωμένος. Το κορμάκι του είχε γίνει πετσί και κόκαλο από την ασιτία. Τα μικρόσωμα σκυλάκια έχουν λίγες πιθανότητες να επιζήσουν στο δρόμο, ειδικά τον χειμώνα. Εθελοντές του σωματείου τον μάζεψαν και τον πήγαν στον κτηνίατρο ο οποίος είπε ότι πρέπει να ήταν πολύ καιρό στο δρόμο και ότι είναι 2-3 ετών περίπου. Τα δοντάκια του ήταν χάλια από πέτρα και σύντομα θα του τα καθαρίσουμε σε κτηνίατρο.

Ο μόλις 5 κιλών Αφάνας μας πλέον είναι καλά, έχει πάρει τα πάνω του, έκανε το μπανάκι του προσφορά του Cane Bagno που πάντα φροντίζει τα αδεσποτάκια μας και τώρα αναζητά οικογένεια! Είναι ένα σκυλάκι γεμάτο ενέργεια και χαρά που φαίνεται. Τα πάει καλά με παιδάκια, ακούει σε κάποιες εντολές και ξέρει από αυτοκίνητο. Σύντομα θα στειρωθεί από το σωματείο.

Αν ενδιαφέρεστε να τον υιοθετήσετε μπορείτε να καλέσετε στο 69090 75566 κάθε απόγευμα 4-6 ή να συμπληρώσετε την αίτηση υιοθεσίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Η υιοθεσία οριστικοποιείται με την υπογραφή της «Δήλωσης Υιοθεσίας» μεταξύ του υπευθύνου του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα και του νέου ιδιοκτήτη, σύμφωνα με το νόμο 4039/2012.

Επισημαίνουμε ότι για όλες τις υιοθεσίες σκύλων προσφέρεται δωρεάν τροφή για 6 μήνες μέσω του προγράμματος PEDIGREE®.

Αίτηση υιοθεσίας

Ηλεκτρονική σήμανση: 941000018678669