Μάξιμος προς υιοθεσία

Ο Μάξιμος χτυπήθηκε από αυτοκίνητο τον Αύγουστο. Αφού έκανε εξετάσεις και χειρουργείο, νοσηλεύτηκε σε κλινική για να έχει καλύτερη περίθαλψη διότι επειδή πονούσε αγρίευε. Τώρα είναι ένας γλυκός και χαδιάρης γατούλης.

Είναι έτοιμος να βγει από την κλινική αλλά θα χρειαστεί φιλοξενία μέχρι να κλείσει εντελώς το τραύμα του. Σύμφωνα με τον κτηνίατρο έχει μια τρυπούλα που δεν μπορεί να ραφτεί πάλι και θα κλείσει μόνη της. Αυτό που χρειάζεται είναι να καθαρίζεται 2 φορές την ημέρα. Ο Μάξιμος γι αυτό το διάστημα πρέπει να είναι σε κλουβί προκειμένου να μην μολυνθεί. Μπορεί να βγαίνει από το κλουβί αλλά να είναι μέσα σε σπίτι. Στην αμμοδόχο του πρέπει να έχει πάνες και όχι άμμο. Ο,τι χρειάζεται κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας θα το αναλάβει το σωματείο μας

Ψάχνουμε φιλοξενία και γιατί όχι υιοθεσία. Είναι κρίμα μετά από τόση ταλαιπωρία να ξαναβγεί στον δρόμο. Το κόστος μέχρι τώρα έχει φτάσει συνολικά στα 950€. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει να εξοφλήσουμε αυτό το χρέος.

Αν ενδιαφέρεστε να τον υιοθετήσετε μπορείτε να καλέσετε στο 6944748319 ή να  συμπληρώσετε μία αίτηση υιοθεσίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Αίτηση υιοθεσίας

Ηλεκτρονική σήμανση: 941258478747936