Λίλη προς υιοθεσία

ΛΙΛΗ

Η Λίλη βρέθηκε να σέρνεται από τη μέση και κάτω, πιθανότατα από τροχαίο. Φίλος του Σωματείου μας την μετέφερε σε κτηνιατρική κλινική όπου έγινε διάγνωση για πολλαπλά κατάγματα λεκάνης και σπασμένο μικρό κομμάτι στο ιερό οστό. Το αρχικό πόρισμα ήταν ότι το γατάκι 99% θα υποφέρει από ακράτια και δεν θα μπορεί να αυτοεξυπηρετείται.

Ο άνθρωπος όμως που την έσωσε δεν το βάζει τόσο εύκολα κάτω. Παρ’ όλο που φροντίζει δεκάδες άλλες αδέσποτες γάτες στην γειτονιά του, πήρε την Λίλη σπίτι του για να της δώσει μία ακόμα ευκαιρία. Μία εβδομάδα μετά η γατούλα δεν έχει καμία ακράτια και πλέον πατάει στα πόδια της! Όσο περνάει ο καιρός απ’ ότι φαίνεται θα γίνεται ακόμα καλύτερα. Ίσως να μην τρέχει και να σκαρφαλώνει όπως οι άλλες γάτες αλλά προς το παρόν δεν αφήνει σε ησυχία καναπέδες και πολυθρόνες!

Στα μέσα Νοεμβρίου θα επανεξεταστεί για να δούμε πως έχει δέσει η λεκάνη της και αν χρειαστεί θα χειρουργηθεί γα να την βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο.

Η Λίλη αναζητά σπίτι γιατί στον δρόμο θα επιβιώσει δύσκολα πλέον κι επειδή έχει δείξει πόσο μεγάλη μαχήτρια είναι της αξίζει το καλύτερο!

Για περισσότερες πληροφορίες ή εάν ενδιαφέρεστε να την υιοθετήσετε μπορείτε να καλέσετε στο6944420923 ή να συμπληρώσετε την αίτηση υιοθεσίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Η υιοθεσία οριστικοποιείται με την υπογραφή της «Δήλωσης Υιοθεσίας» μεταξύ του υπευθύνου του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα και του νέου ιδιοκτήτη, σύμφωνα με το νόμο 4039/2012.

Αίτηση υιοθεσίας

Ηλεκτρονική σήμανση:941000018678725