Κουτς προς υιοθεσία

Διαβάστε την ιστορία του Κουτς που είχε πέσει στη θάλασσα και σώθηκε από πνιγμό.

Στον ντόκο ενός λιμανιού, από την έξω μεριά, δηλαδή αυτή της θάλασσας και του σκληρού κύματος, αρπαγμένο από ότι μπορούσε για να γλιτώσει από τα νερά, φώναζε ένα γατάκι. Έτυχε να βρίσκομαι εκεί και το άρπαξα με μια απόχη. Το πήρα στο σπίτι και σιγά σιγά, με φροντίδα και τρυφεράδα, άρχισε να ημερεύει και να ηρεμεί.

Ο κύριος Κουτς λοιπόν (το όνομα δεν το έχει μάθει ακόμα, το επέλεξα γιατί είναι κουτσούνι, κουυτσούβελο, κούτσαβλο και το Κουτς φέρνει κάτι σε πειρατή, μια και γλίτωσε από τον Ευβοϊκό, οπότε μπορείτε να του δώσετε ότι όνομα θέλετε), είναι ένας κύριος δύο μηνών, ήρεμος όταν τον βάζετε σε κλουβί ή τον πλένετε στο μπάνιο, ζωηρότατος όταν θέλει να παίξει, και πιστεύτε με, παίζει. Είναι ήδη κούκλος και θα γίνει ακόμα περισσότερο, ξέρει που να κάνει την τουαλέτα του από την πρώτη μέρα που τον πήρα στο σπίτι και κυρίως, έχει υπέροχα μάτια και είναι τρυφερός σαν γιαούρτι χωρίς λιπαρά.

Θα τον λατρέψετε και θα σας αγαπήσει επίσης πολύ. Θα μείνει στο σπίτι μου μέχρι να βρει ένα καινούργιο. Όταν τον πάρετε θα είναι εμβολιασμένος, χωρίς παράσιτα, και την ώρα που θα χρειαστεί στείρωση αναλαμβάνω εγώ όλα τα έξοδα. Επίσης, θα σας τον φέρω εγώ όπου μένετε, και αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι τον παίρνω πίσω για να βρει νέο σπίτι. Το γατί είναι κελεπούρι, όχι αστεία… θα τον κράταγα ο ίδιος αν δεν είχαμε γεμίσει ζώα όλο το σπίτι μας!

Αν ενδιαφέρεστε για υιοθεσία μπορείτε να καλέσετε στο 6944919414.