Φέλιξ προς υιοθεσία

Ο Φέλιξ μας είναι τελικά τυφλός. Έγινε εξόρυξη του ενός ματιού και από το άλλο δεν βλέπει καθόλου. Ψάχνουμε οικογένεια που θα τον αγαπάει και θα τον προστατεύει και φυσικά θα ζει μέσα σε σπίτι. Κινείται άνετα στους χώρους και είναι χαδιάρης και γουργουριστός.

29/8/2018 Ο Φέλιξ μας αναρρώνει μετά την επέμβαση στο ένα του μάτι. Φιλοξενείται προκειμένου να έχει την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή μήπως (αν και δύσκολο) γλυτώσουμε το άλλο ματάκι του. Μετά όμως τι? θα ξαναγυρίσει στον δρόμο? Ας μην πάει όλη αυτή η προσπάθεια χαμένη. Δεν είναι μόνο το οικονομικό κόστος. Περισσότερη είναι η αγωνία για την επιβίωση του. Είναι τρυφερός γατούλης και συγκινεί στην προσπάθεια του να κινηθεί στον χώρο μέσω της αφής και της όσφρησης. Και τα καταφέρνει μια χαρά. Ας ανοίξει κάποιος το σπίτι του στον άτυχο Φέλιξ

Σήμερα 26/8 ειδοποιηθήκαμε γι αυτόν τον γατούλη και μετά από τις φωτογραφίες που μας έστειλαν σπευσαμε να τον περισυλλέξουμε από γειτονιά στη Νέα Μάκρη. Ο κτηνίατρος κ. Παπαδημητρίου Δημ. (τον οποίο ευχαριστούμε) έκρινε οτι πρεπει να γίνει εξόρυξη του ματιού και προσπάθεια να σωθεί το άλλο. Έχει πυρετό προφανώς από ίωση! Θα γίνουν πρώτα εξετάσεις και αν όλα είναι καλά θα προχωρήσει στην επέμβαση! Προς το παρόν το κόστος συνολικά είναι 190,00€ . Όποιος θέλει μπορεί να βοηθήσει εστω και λιγο.

Αν ενδιαφέρεστε να τον υιοθετήσετε μπορείτε να καλέσετε στο 6944748319 ή να  συμπληρώσετε μία αίτηση υιοθεσίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Αίτηση υιοθεσίας

Ηλεκτρονική σήμανση: 941000017679765