Μπιμπίκα προς υιοθεσία

Μπιμπίκα

«Πριν μερικές ημέρες ξέφυγα από την προσοχή της μαμάς μου και άρχισα να περιπλανιέμαι… κάποια στιγμή τρόμαξα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και άρχισα να τρέχω… τεράστια όντα έτρεχαν καταπάνω μου… η καρδιά μου πήγε να σπάσει από την αγωνία της… έτρεχα με όλη τη δύναμή μου…αλλά εκείνα με πλησίαζαν… ήμουν πολύ τρομαγμένη… με είχαν πλησιάσει τόσο πολύ που θα μου έκαναν κακό… το ένιωθα… την τελευταία στιγμή τρέχει καταπάνω τους και τα διώχνει ένα ακόμα πιο μεγαλόσωμο ον… ήταν ο Δημήτρης που την ύστατη στιγμή με έβγαλε από τα δόντια σκύλων!!!

Ο Δημήτρης άφησε προς το παρόν τα ψώνια του (βρισκόταν στον προαύλιο χώρο σούπερ μάρκετ) και προσπάθησε να βρει τη μανούλα μου. Δυστυχώς δεν την είδε πουθενά κι έτσι αποφάσισε να με πάρει μαζί του…

Με πήγε στον κτηνίατρο και με αποπαρασίτωσε. Είμαι μόλις 1, 5 μήνα, φιλική και μέσα από αυτές τις γραμμές ψάχνω μια ανθρώπινη αγκαλιά!!!

Στο χώρο που φιλοξενούμαι παίζω και με άλλα γατάκια. Πρέπει να τα συνηθίσω βέβαια.
Αν θέλετε να με κάνετε μέλος της οικογένειάς σας, συμπληρώστε ένα αίτημα υιοθεσίας και θα επικοινωνήσει η ομάδα υιοθεσιών άμεσα μαζί σας!»

Αν ενδιαφέρεστε υιοθετήσετε την γατούλα μπορείτε  να συμπληρώσετε την αίτηση υιοθεσίας και θα σας καλέσουμε εμείς!

Η υιοθεσία οριστικοποιείται με την υπογραφή της «Δήλωσης Υιοθεσίας» μεταξύ του υπευθύνου του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα και του νέου ιδιοκτήτη, σύμφωνα με το νόμο 4039/2012.

Αίτηση υιοθεσίας