Γάτες προς υιοθεσία

ΓΑΤΕΣ ΠΡΟΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑ

Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις γατούλες μας καλέστε στο τηλέφωνο που θα βρείτε μέσα σε κάθε αγγελία ή συμπληρώστε την αίτηση υιοθεσίας και θα σας καλέσουμε εμείς.

Αίτηση υιοθεσίας

Όλες οι γατούλες μας είναι εμβολιασμένες και δίνονται με βιβλιάριο υγείας. Οι ενήλικες είναι και στειρωμένες. Το σωματείο δεν διαθέτει εγκαταστάσεις ή ενδιαίτημα για φιλοξενίες. Όλα τα ζώα που βλέπετε φιλοξενούνται σε σπίτια και αυλές φιλόζωων εθελοντών μέχρι να υιοθετηθούν, όπως και σε πανσιόν καθώς τα σπίτια και οι αυλές έχουν γεμίσει. Πάντοτε αναζητούμε «εικονικές υιοθεσίες» και αναδόχους για τα ζώα μας μέχρι να βρουν δική τους οικογένεια.

Οι υιοθεσίες οριστικοποιούνται με την υπογραφή της «Δήλωσης Υιοθεσίας» μεταξύ του υπευθύνου του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα και του νέου ιδιοκτήτη, σύμφωνα με το νόμο 4039/2012. Σε περίπτωση που τα ζώα δεν έχουν περάσει από το Πρόγραμμα Διαχείρισης Αδέσποτων του Δήμου Μαραθώνα, τα έξοδα για τοποθέτηση μικροτσίπ, εμβολιασμό και αποπαρασίτωση που ανέρχονται σε 50€, ζητάμε να τα καλύψει ο νέος κηδεμόνας με μορφή δωρεάς προς το Σωματείο. 

Χλόη [4/22]

Τζο & Λίλα [01/22]

Candy, Alice & Angel