Προώθηση ζώων προς υιοθεσία από τον ιστότοπο του σωματείου

Προαπαιτούμενα προώθησης ζώων προς υιοθεσία από τον ιστότοπο του σωματείου.

Επειδή σκοπός μας είναι η ένταξη όσων περισσότερων αδέσποτων ζώων από ανεπιθύμητες γέννες ή γενικά εγκαταλειμμένων στο πρόγραμμα υιοθεσιών του σωματείου, όσοι θέλουν να μας στείλουν ζώα προς προώθηση θα πρέπει να μας στείλουν απαραιτήτως όλα τα παρακάτω:

  1. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  Καλύτερα να στείλετε λίγες και καλές παρά πολλές και κακές. Καλές φωτογραφίες είναι εκείνες που είναι οριζόντιες, έχουν το ζώο στο κέντρο, είναι φωτεινές και καθαρές και κατά προτίμηση δείχνουν κάτι από το χαρακτήρα του. Αν χρησιμοποιείτε κινητό καθαρίστε τον φακό της κάμερας με ύφασμα πριν τραβήξετε τις φωτογραφίες.
  2. ΟΝΟΜΑ – Δεν ανεβάζουμε ανώνυμα ζώα. Για κουτάβια που προωθούνται μαζί και είναι περισσότερα από 3 μπαίνει ένα όνομα πχ «Συμμορία των 8». Αν το όνομα που βρήκατε χρησιμοποιείται από άλλο ζώο θα σας ειδοποιήσουμε και θα πρέπει να διαλέξετε άλλο.
  3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ – Στο περίπου πότε υπολογίζετε ότι έχουν γεννηθεί.
  4. ΜΕΓΕΘΟΣ – Με μια λέξη τι μέγεθος έχουν ή τι μέγεθος θα γίνουν αν είναι κουτάβια. Μικρό (πχ. κανίς), Μεσαίο (πχ. κυνηγόσκυλο), Μεγάλο (πχ. τσοπανόσκυλο).
  5. ΙΣΤΟΡΙΚΟ – Που τα βρήκατε, σε τι κατάσταση, τυχόν κτηνιατρικές παρεμβάσεις, στείρωση, εμβολιασμοί.
  6. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ – Αν είναι ήρεμα ή παιχνιδιάρικα, αν τα πάνε καλά με άλλα ζώα, με γάτες, με παιδιά, αν είναι φοβισμένα ή θαρραλέα και ό,τι άλλο σκεφτείτε.
  7. ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ – Που φιλοξενούνται τα ζώα. Διεύθυνση και περιοχή.
  8. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ – Το ονοματεπώνυμό σας και το τηλέφωνό σας. Το τηλέφωνό σας δεν θα δημοσιευθεί. Οι αιτήσεις περνούν ηλεκτρονικά μέσω του σωματείου και σας ενημερώνουμε εμείς για τυχόν ενδιαφερόμενους.

Τα παραπάνω τα στέλνετε απευθείας στο σωματείο μας μέσω Messenger κάνοντας κλικ εδώ.

Από την εμπειρία μας έχουμε παρατηρήσει ότι τις περισσότερες κοινοποιήσεις και τις περισσότερες αιτήσεις τις έχουν τα άλμπουμ ζώων με ωραίες φωτογραφίες και καλές και πλήρεις περιγραφές.