08 Απρ

Ολοκληρώθηκε άλλη μια ημέρα υιοθεσίας αδέσποτων

Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Με μεγάλη χαρά είδαμε πως το κάλεσμά μας στην Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων που διοργανώσαμε την Κυριακή 7 Απριλίου στο μικρό παρκάκι στο λιμάνι της Νέας Μάκρης, είχε μεγάλη ανταπόκριση!

Η προσπάθειά μας να βρεθούν οικογένειες για όσους περισσότερους αδέσποτους σκύλους δεν σταματά ποτέ. Σκοπός μας είναι η εκδήλωση αυτή να γίνει θεσμός, τουλάχιστον για την περιοχή του Δήμου Μαραθώνα, και να επαναλαμβάνεται τακτικά ώστε ο κόσμος να γνωρίζει που μπορεί να βρει ένα αδέσποτο σκυλάκι για να υιοθετήσει σε περίπτωση που το επιθυμεί.

Η επιμονή μας για την ευζωία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς δεν σταματάει στην εύρεση υιοθεσίας. Έχουμε πει πολλές φορές ότι ονειρευόμαστε ένα μέλλον στο οποίο δεν θα υπάρχουν αδέσποτα να υποφέρουν στους δρόμους από την ασιτία, τις ασθένειες, τα ατυχήματα και την αβεβαιότητα.

Η εκδήλωση αυτή είναι πάντα μια γιορτή αλλά και μια υπενθύμιση ότι η κατάσταση με τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς είναι ανεξέλεγκτη στη χώρα μας. Δεν θα πάψουμε ποτέ να πιέζουμε τους αρμόδιους και τις Αρχές, ούτε θα πάψουμε να δίνουμε λύσεις και να ενημερώνουμε τους πολίτες, μικρούς και μεγάλους, φιλόζωους και μη, για τις υποχρεώσεις τους απέναντι στα ζώα.

Σας περιμένουμε στην επόμενη Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων! Ας βάλουμε τις δυνάμεις μας να βρούμε σπίτι σε όσα περισσότερα αδέσποτα μπορούμε και παράλληλα ας είμαστε σωστοί κηδεμόνες, ας στειρώσουμε πρώτα τα δικά μας ζώα, ας τους βάλουμε τσιπ, ας γίνουμε υπεύθυνοι και ευσυνείδητοι.