05 Απρ

Δημοτική Αστυνομία και καταγγελίες για ζώα

Κατόπιν συνεδρίασης που έλαβε χώρα στις 4/4/19 και συνομιλίας μας με την Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Μαραθώνα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί έγκυρα το θέμα των κακοποιήσεων των δεσποζόμενων της περιοχής μας, αλλά και οποιασδήποτε παράβασης αφορά τα ζώα, εγκατάλειψης τους, μη σίτισης τους, και άλλων πολλών παραβάσεων του νόμου, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ πως στο εξής θα προσέρχεστε στον δημαρχείο Νέας Μακρης και θα κάνετε «ΓΡΑΠΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ προς την Δημοτική Αστυνομία», του περιστατικού, θα παίρνετε αριθμού πρωτοκόλλου, κι έτσι οι αυτοψίες των παραβάσεων θα τελούνται ΑΜΕΣΑ από την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, καθώς και η ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ σε αυτές.

Εναλλακτικά μπορείτε να καλείτε και στο τηλέφωνο την Δημοτική Αστυνομία ώστε να ενημερώνονται οι υπάλληλοι για την παράβαση και τα στοιχεία αυτής, ώστε να γίνεται η εκάστοτε αυτοψία και επιβολή προστίμου.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ πολύ, ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ!

Ας σταματήσουν πλέον οι πελατειακές σχέσεις στον δήμο μας και η νοοτροπία «Έλα μωρέ τώρα… τον γείτονά θα καταγγείλω;» αν θέλετε να δείτε διαφορά στην κατάσταση που επικρατεί με τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα.

Το ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ θα είναι κάθετο και θα κινείται πάντα σε γραμμή αυστηρότητας σε ο,τι αφορά την απόφαση αυτή.

Φιλικά, 
εκ του ΔΣ.