22 Μαΐ

Θεσμός πλέον οι «Ημέρες Υιοθεσίας Αδέσποτων»


Την Κυριακή 27 Μαΐου έρχεται ακόμα μία ημέρα αφιερωμένη στις υιοθεσίες των αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Μαραθώνα.

Σκοπός μας είναι η εκδήλωση αυτή να γίνεται κάποια στιγμή με εβδομαδιαία συχνότητα. Θέλουμε οι ημέρες υιοθεσίας αδέσποτων του σωματείου μας να γίνουν σημείο αναφοράς για όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα ζώο συντροφιάς, έναν σκύλο ή μία γάτα. 

Με επιμονή και υπομονή όλοι οι εθελοντές αλλά και οι χορηγοί της εκδήλωσης, προγραμματίζουν ποια αδέσποτα ζωάκια θα παρευρεθούν και ύστερα τα συνοδεύουν στον προετοιμασμένο χώρο για τον οποίο το σωματείο μας έχει πάρει άδεια από τον Δήμο.

‘Ετσι λοιπόν σας περιμένουμε και αυτή την ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΜΑΪΟΥ από τις 4 το απόγευμα στον ειδικό χώρο κοντά λιμανάκι της Νέας Μάκρης για μια ακόμα ημέρα υιοθεσίας αδέσποτων! Θα είμαστε εκεί με μερικούς απ’ τους μικρούς μας φίλους που αναζητούν οικογένεια, στην είσοδο του Ναυτικού Ομίλου Νέας Μάκρης.

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά εμάς, να δείτε τα ζωάκια και να μάθετε περισσότερα για το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα.

Μπορείτε να δείτε όλα τα ζωάκια του σωματείου που αναζητούν οικογένεια και στην ενότητα Υιοθεσίες στον ιστότοπό μας.

Στην εκδήλωση επιτρέπονται μόνο εμβολιασμένα αδέσποτα ζώα του Δήμου Μαραθώνα για τα οποία γίνονται δεκτές αιτήσεις ενδιαφέροντος υιοθεσίας. Δεν δίνονται ζώα επί τόπου. Η διαδικασία περιλαμβάνει συνέντευξη και αξιολόγηση των αιτήσεων.