25 Μάι

Έκκληση για έκτακτη οικονομική βοήθεια. Χρέη ύψους 2000€

Αγαπητά μέλη και φίλοι του σωματείου μας αυτή είναι μια έκκληση για έκτακτη οικονομική βοήθεια.

Τα χρέη μας έχουν γονατίσει. Χρέη στους κτηνιάτρους και χρέη στα καταστήματα για τροφές αδέσποτων και φάρμακα. Όλα τα αδέσποτα που έχουμε σώσει και φροντίζουμε τα έχουμε προς υιοθεσία στο site μας. Στο site μας μπορείτε να βρείτε πολλές αναρτήσεις σχετικά με τις διασώσεις που έχουμε κάνει και γενικά όλα τα Δελτία Τύπου με τις κινήσεις του σωματείου μας.

Αυτή τη στιγμή το συνολικό μας χρέος αγγίζει τις 2000€. Φθάσαμε ως εδώ γιατί από τον Σεπτέμβριο του 2017 ο Δήμος Μαραθώνα δεν είχε πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων και όλο το βάρος έπεσε σε εμάς, του εθελοντές. Ευτυχώς τώρα το πρόγραμμα του Δήμου ξεκίνησε και πάλι. Σας παρακαλούμε βοηθήστε μας να μειώσουμε κάπως το χρέος μας ώστε να είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε το έργο μας όταν το πρόγραμμα του Δήμου ξαναπαγώσει.

Και το πιο μικρό ποσό βοηθάει. 

Μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του σωματείου ή να αφήσετε την δωρεά σας σε έναν από τους κουμπαράδες μας οι οποίοι φιλοξενούνται από επαγγελματίες σε καταστήματα της περιοχής μας που μας στηρίζουν.

Δείτε εδώ όλους τους διαθέσιμους τρόπους οικονομικής αρωγής προς το σωματείο.

Σας ευχαριστούμε!

22 Μάι

Θεσμός πλέον οι «Ημέρες Υιοθεσίας Αδέσποτων»


Την Κυριακή 27 Μαΐου έρχεται ακόμα μία ημέρα αφιερωμένη στις υιοθεσίες των αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Μαραθώνα.

Σκοπός μας είναι η εκδήλωση αυτή να γίνεται κάποια στιγμή με εβδομαδιαία συχνότητα. Θέλουμε οι ημέρες υιοθεσίας αδέσποτων του σωματείου μας να γίνουν σημείο αναφοράς για όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα ζώο συντροφιάς, έναν σκύλο ή μία γάτα. 

Με επιμονή και υπομονή όλοι οι εθελοντές αλλά και οι χορηγοί της εκδήλωσης, προγραμματίζουν ποια αδέσποτα ζωάκια θα παρευρεθούν και ύστερα τα συνοδεύουν στον προετοιμασμένο χώρο για τον οποίο το σωματείο μας έχει πάρει άδεια από τον Δήμο.

‘Ετσι λοιπόν σας περιμένουμε και αυτή την ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΜΑΪΟΥ από τις 4 το απόγευμα στον ειδικό χώρο κοντά λιμανάκι της Νέας Μάκρης για μια ακόμα ημέρα υιοθεσίας αδέσποτων! Θα είμαστε εκεί με μερικούς απ’ τους μικρούς μας φίλους που αναζητούν οικογένεια, στην είσοδο του Ναυτικού Ομίλου Νέας Μάκρης.

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά εμάς, να δείτε τα ζωάκια και να μάθετε περισσότερα για το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα.

Μπορείτε να δείτε όλα τα ζωάκια του σωματείου που αναζητούν οικογένεια και στην ενότητα Υιοθεσίες στον ιστότοπό μας.

Στην εκδήλωση επιτρέπονται μόνο εμβολιασμένα αδέσποτα ζώα του Δήμου Μαραθώνα για τα οποία γίνονται δεκτές αιτήσεις ενδιαφέροντος υιοθεσίας. Δεν δίνονται ζώα επί τόπου. Η διαδικασία περιλαμβάνει συνέντευξη και αξιολόγηση των αιτήσεων.

12 Μάι

ΠΡΟΣΕΧΩΣ: Καλοκαιρινό Bazaar! Συλλογή αντικειμένων

Μέχρι και τις 25/5 μαζεύουμε αντικείμενα για το καλοκαιρινό μας Bazaar. Αν έχετε αντικείμενα που θέλετε να δωρίσετε, μπορείτε να τα αφήσετε στα σημεία συλλογής:

  • Cane Bagno, Σαράφη 31, Νέα Μάκρη
  • PET HUG, Διασταύρωση Ραφήνας

Ευχαριστούμε!

02 Μάι

Ένα σπιτάκι για τον Κονγκ;

Ο Κονγκ είναι καλύτερα! Ευχαριστούμε όσους προσέφεραν τροφές και φάρμακα ή μας στήριξαν οικονομικά για να τα προμηθευτούμε. Επειδή πρόκειται να τον μεταφέρουμε σε νέα, καλύτερη φιλοξενία, θα πρέπει να του διαθέσουμε και ένα σπιτάκι για να κοιμάται.

Από τον χώρο που βρίσκεται τώρα δεν μπορούμε να πάρουμε το σπιτάκι του γιατί θα το χρειαστεί το επόμενο σκυλάκι που θα πάρει την θέση του.

Όποιος έχει σκυλόσπιτο που δεν χρειάζεται πια, το οποίο όμως να χωράει 60 κιλών σκύλαρο, ας μας στείλει ένα email ή ένα μήνυμα στο Messenger! Ευχαριστούμε!