24 Απρ

Ο Ρήγας και η Άλεξ μας χρειάζονται! Έκκληση για Glucantime

 

Δυστυχώς μάθαμε ότι δύο από τα ζώα μας που φιλοξενούνται από εθελοντές μέχρι να βρουν σπίτι, ο Ρήγας και η Άλεξ, πάσχουν από καλαζάρ. Όλα τα αδέσποτα που φιλοξενούνται είναι εμβολιασμένα και αποπαρασιτώνονται συχνά με έξοδα του σωματείου, όμως ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι δεν θα κολλήσουν καλαζάρ από σκνίπα.

Ο Ρήγας προέρχεται από την «Συμμορία των 8» και είχε βρεθεί μαζί με τα αδέρφια του τον Οκτώβριο του ’17 μέσα σε μία κούτα, κάπου στη Νέα Μάκρη. 8 πανέμορφες ψυχές δίπλα σε κάδο σκουπιδιών, έγκλημα που δεν το χωράει ο νους για το οποίο κανείς δεν τιμωρήθηκε. Και τώρα είχε την ατυχία να νοσήσει από καλαζάρ. Μόνη μας επιθυμία να θεραπευτεί ώστε να έχει την ευκαιρία να ζήσει όμορφα την ζωή του.

Η Άλεξ βρέθηκε κουτάβι το καλοκαίρι του ’16 στον Σχινιά με άσχημα δερματικά προβλήματα. Έκανε θεραπεία, στειρώθηκε και περίμενε υπομονετικά όσο εμείς την προωθούμε για υιοθεσία. Είχε κι αυτή την ατυχία να νοσήσει από καλαζάρ. Είναι άδικο μετά από τόση προσπάθεια αυτό το ζώο να μην βρει την υγεία του και να βρει επιτέλους ένα σπίτι. Γι’ αυτό και είμαστε αποφασισμένοι να προσπαθήσουμε να βρούμε το φάρμακο.

Προκειμένου να θεραπευτούν για να μπορούμε ύστερα να τα προωθήσουμε για υιοθεσία, θα χρειαστούν 30 και 60 αμπούλες αντίστοιχα από το δυνατό ενάντια στο καλαζάρ φάρμακο Glucantime (δραστική ουσία: αντιμονιακή μεγλουμίνη).

Κάνουμε έκκληση για βοήθεια. Αν σας περισσεύουν αμπούλες μπορείτε να τις αφήσετε στο κατάστημα Cane Bagno, Σαράφη 31, Νέα Μάκρη.

Εναλλακτικά μπορείτε να καταθέσετε οποιοδήποτε ποσό για την αγορά τους στον τραπεζικό λογαριασμό του σωματείου μας ή στο PayPal αναγράφοντας τα ονόματα των ζώων στο σχόλιο της κατάθεσης.