03 Απρ

Τροφές για τον Κονγκ

Ο Κονγκ, οπως τον ονομάσαμε λόγω μεγέθους, βρέθηκε απο εθελόντρια μας, να περιφέρεται στη Λεωφόρο Διονύσου ταλαιπωρημένος. Είναι ένα τεράστιο τσοπανόσκυλο, με χρυσή καρδιά, πολύ φιλικός και χαδιάρης. Η κοπέλα δεν έκλεισε τα μάτια και τον μετέφερε κατευθείαν σε συνεργαζόμενο κτηνίατρο. Δυστυχώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων που του έγιναν είναι λίγο άσχημα. Ο Κονγκ έχει κάτασπρα ούλα και υποφέρει από αναιμία. Δυστυχώς έχει και καλαζάρ με δείκτη 1/800 και θα χρειαστεί να κάνει ενέσιμη θεραπεία με Glucantime, η οποία έχει κόστος 500€.

Θα χρειαστούμε συνολικά 24 κουτιά Glucantime. Αν σας περισσεύουν αμπούλες παρακαλούμε αφήστε τις στο κατάστημα Cane Bagno Σαράφη 31, Νέα Μάκρη ή ταχυδρομήστε στην διεύθυνση «ΤΘ 87, ΤΚ 1900, Νέα Μάκρη». Εναλλακτικά μπορείτε να καταθέσετε οποιοδήποτε ποσό για την αγορά τους στον λογαριασμό του σωματείου μας.

Κάνουμε έκκληση και για τροφή γιατί ο γίγαντας μας τρώει πολύ και πρέπει να συνέλθει από την αναιμία. Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τον Κονγκ, μπορείτε να μας στείλετε email ή μήνυμα στο Messenger.