29 Οκτ

Κέφι και χαρά στην παιδική θεατρική παράσταση

Σήμερα παρουσιάστηκε η παιδική θεατρική παράσταση «Παίζοντας με τις Όρνιθες του Αριστοφάνη» στο κινηματοθέατρο «Αλίκη» του Πολιτιστικού Κέντρου Μαραθώνα, με ελεύθερη είσοδο αλλά και με σκοπό την κάλυψη αναγκών των αδέσποτων του Δήμου όπως ζωοτροφές, εμβόλια, στειρώσεις, έκτακτα περιστατικά και χειρουργεία.

Η πρωτοβουλία ήταν του Σωματείου μας και η διοργάνωση είχε την απόλυτη στήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μαραθώνα. Στην παράσταση παρευρέθηκαν περίπου 80 θεατές, μικροί και μεγάλοι και διασκέδασαν με το έργο, ιδιαίτερα όταν ο κόκορας αποφάσισε να κατέβει από την σκηνή!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας τον Θίασο «Καρουζέλ» του κ. Θωμά Πανδή, κα. Βέρα Μακρομαρίδου και κα. Μάριον Τσιτσέκα, τον κ. Βασίλη Λουίζο και την Marathon Press για την δωρεά 5 σακιών σκυλοτροφής, την κα Άννα Κουφοπούλου, τον κ. Γιάννη Ζουγανέλη, την κα. Μαρία Δρόσου και την Ζω Ανατολικής Αττικής, τον κ. Γιώργο Νησιώτη και τους υπαλλήλους της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μαραθώνα και όλο τον κόσμο που έδωσε το παρόν, διασκέδασε και στήριξε τους σκοπούς του Σωματείου μας προσφέροντας τροφές και οικονομική ενίσχυση για τα αδέσποτα του Δήμου Μαραθώνα (στειρώσεις, εμβόλια, έκτακτα περιστατικά).

Ο κ. Βασίλης Ρούντος μέλος του Σωματείου με την κ. Μαρία Προδρόμου πρόεδρο του Σωματείου, τον κ. Ιωάννη Ζουγανέλη εκδότη της εφημερίδας «Ζω Ανατολικά» και την δημοσιογράφο κα. Μαρία Δρόσου.

Η κα. Μαρία Προδρόμου πρόεδρος του Σωματείου με τον θίασο «Καρουζέλ» (κ. Θωμάς Πανδής, κα. Βέρα Μακρομαρίδου και κα. Μάριον Τσιτσέκα).

Δωρεές σε τροφές και είδη για τα αδέσποτα του Δήμου Μαραθώνα.