04 Οκτ

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων: μιλάμε στα παιδιά για τα ζώα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα 4 Οκτωβρίου 2017 σύντομη εκπαιδευτική παρουσίαση σε παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού από την κα. Doris Hagenender, μέλος του Σωματείου μας η οποία έχει παρακολουθήσει το 2016 το πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας σεμινάριο «Άνθρωποι και Ζώα: Συγκάτοικοι στον ίδιο πλανήτη» της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας.

Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μαραθώνα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, ενώ το περιεχόμενο της παρουσίασης είχε στοιχεία του πιστοποιημένου σεμιναρίου.

Την παρουσίαση παρακολούθησαν 140 παιδιά από το 1ο και 3ο νηπιαγωγείο και 1ο και 2ο δημοτικό σχολείο Νέας Μάκρης στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαραθώνα.

Η κα. Doris Hagenender μιλά στα παιδιά για τα ζώα

Δωρεές των παιδιών για τα αδέσποτα του Σωματείου

Η πρόεδρος του Σωματείου Μαρία Προδρόμου, ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Βασίλης Αλεξόπουλος και όλο το Δ.Σ., θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον κ. Γιώργο Νησιώτη, πρόεδρο της  ΚΕ.Δ.ΜΑ, την διευθύντρια του 1ου νηπιαγωγείου Νέας Μάκρης κα. Σοφία Πάχτα, την διευθύντρια του 3ου νηπιαγωγείου Νέας Μάκρης κα. Μαίρη Μπιρμπίλη, την δασκάλα 2ου δημοτικού Νέας Μάκρης κα. Ασπασία Μιχαήλ, και τις δασκάλες του 1ου δημοτικού Νέας Μάκρης κα. Αριστέα Γουργιώτη και κα. Χριστίνα Νυχτερίδη.

Μαίρη Μπριμπίλη, Φραντζέσκα Αλεξοπούλου, Βασίλης Αλεξόπουλος, Doris Hagenender, Μαρία Προδρόμου, Ελένη Δρακουλάκου, Σοφία Πάχτα