01 Μαρ

Βοηθήστε μας να ανακουφίσουμε την Νταίζη!

Όταν η Νταίζη βρέθηκε από εθελόντρια του σωματείου μας στον Μαραθώνα ήταν έτοιμη να πεθάνει από την ασιτία, είχε έλκη κατάκλυσης που την πονούσαν και το χειρότερο ήταν οι πολύποδες και στα δυο της αυτάκια, όγκοι δηλαδή που την ενοχλούν συνεχώς και μόνο εκείνη ξέρει για πόσο καιρό. Τινάζει συνεχώς το κεφάλι της αναζητώντας ανακούφιση η οποία όμως μπορεί να έρθει μόνο με επέμβαση.

Με το πρόγραμμα του Δήμου Μαραθώνα για τα αδέσποτα σε προσωρινή παύση, όλο το βάρος τέτοιων περιστατικών πέφτει σε εμάς τους εθελοντές. Προσπαθούμε να σώσουμε όσα περισσότερα ζώα μπορούμε, ιδιαίτερα τα πιο αδύναμα και άρρωστα.

Σας παρακαλούμε βοηθήστε μας να ανακουφίσουμε την Νταίζη! Μόνο με τη δική σας αρωγή μπορούμε να τα καταφέρουμε κι όταν γίνει καλά να την προωθήσουμε για υιοθεσία. Είναι μια κούκλα που έχει κάθε δικαίωμα στην αναζήτηση οικογένειας. Θα κάνουμε τα πάντα για να μην την στερηθεί!

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΑΙΖΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ

Κόστος επέμβασης (περιλαμβάνει στείρωση): 700€

Τράπεζα Πειραιώς [Αιτιολογία: ΝΤΑΙΖΗ]
Αριθμός λογαριασμού: 5120 0830 87092
Διεθνής μορφή ΙΒΑΝ GR70 0172 1200 0051 2008 3087 092
Δικαιούχος «Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα»

PayPal: donate@filozoikimarathona.gr [Αιτιολογία: ΝΤΑΙΖΗ]

Το τραγούδι που ακούγεται στο βίντεο “Stopping By the Inn” του καλλιτέχνη Twin Musicom έχει άδεια Creative Commons Attribution (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/) ― Πηγή: http://www.twinmusicom.org/song/298/stopping-by-the-inn ― Καλλιτέχνης: http://www.twinmusicom.org