24 Φεβ

Για το πονεμένο ποδαράκι της Φλέρυς!

Η Φλέρυ, ένα αδύνατο άσπρο κοριτσάκι 5 κιλών, εντοπίστηκε στις 23/1/17 από φίλη του συλλόγου μας σε χωράφια στον Μαραθώνα να κουτσαίνει το μπροστινό ποδαράκι της. Δεν μπορούσαμε να την αφήσουμε να κυκλοφορεί μόνη μέσα στο χειμώνα με πρόβλημα στο πόδι κι έτσι την μεταφέραμε αμέσως σε κτηνιατρικό κέντρο. Τα μικρόσωμα αδέσποτα σκυλάκια δεν τα καταφέρνουν τόσο εύκολα έξω στον δρόμο και τα περισσότερα πεθαίνουν από ασιτία.

Με το πρόγραμμα του Δήμου Μαραθώνα για τα αδέσποτα σε προσωρινή παύση, όλο το βάρος τέτοιων περιστατικών πέφτει σε εμάς τους εθελοντές. Προσπαθούμε να σώσουμε όσα περισσότερα ζώα μπορούμε, ιδιαίτερα τα πιο αδύναμα και άρρωστα. Με την δική σας βοήθεια έχουμε καταφέρει να περιθάλψουμε πολλά αδέσποτα.

Αυτή τη φορά ζητάμε την βοήθειά σας να καλύψουμε τα έξοδα χειρουργείου της μικρής Φλέρυς. Η διάγνωση των κτηνιάτρων λέει ότι πάσχει από μόνιμη σύσπαση στους τένοντες που προκαλεί κάμψη και έχει μάλλον προέλθει από τραυματισμό. Επειδή δεν θέλουμε να υποφέρει άλλο κι επειδή ελπίζουμε να βρεθεί ακόμα κι ένα σπίτι για αυτήν αφού γίνει καλά, ζητήσαμε από τους κτηνιάτρους να προχωρήσουν στην επέμβαση η οποία μαζί με τις ημέρες παραμονής (4 εβδομάδες στο σύνολο) και τα φάρμακά, κοστίζει 250€.

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΕΡΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ

Τράπεζα Πειραιώς [Αιτιολογία: ΦΛΕΡΥ]
Αριθμός λογαριασμού: 5120 0830 87092
Διεθνής μορφή ΙΒΑΝ GR70 0172 1200 0051 2008 3087 092
Δικαιούχος «Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα»

PayPal: donate@filozoikimarathona.gr [Αιτιολογία: ΦΛΕΡΥ]

Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας στηρίζουν να βοηθάμε τα χτυπημένα, τα παρατημένα, τα άρρωστα και τα ανήμπορα ζώα!