02 Φεβ

Νταίζη: Ένα βήμα πριν το θάνατο από την ασιτία

Νταίζη: Ένα βήμα πριν το θάνατο από την ασιτία

Για την Νταίζη μας ειδοποίησαν στις 2/2/17. Βρισκόταν μόνη στην άκρη του δρόμου και περίμενε το τέλος της. Τα κόκαλά της έχουν φανεί από τις αμέτρητες μέρες ασιτίας. Το σώμα της πονάει και το ανοσοποιητικό της έχει αδυνατίσει.

Με το πρόγραμμα του Δήμου Μαραθώνα για την περίθαλψη αδέσποτων να βρίσκεται σε προσωρινή παύση, όλο το βάρος τέτοιων περιπτώσεων πέφτει σε εμάς τους εθελοντές. Τρέξαμε και την μαζέψαμε από τον δρόμο και ελπίζουμε ότι όσοι διαβάζουν αυτές τις γραμμές θα μας στηρίξουν τουλάχιστον στέλνοντάς μας ό,τι σκυλοτροφή τους περισσεύει. Δεν μπορούμε να σηκώσουμε όλο το βάρος μόνοι μας.

Η Νταίζη μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο για τις πρώτες εξετάσεις και περίθαλψη και θα σας ενημερώσουμε για την εξέλιξη της υγείας της.

Αν θέλετε να προσφέρετε τροφή για την Νταίζη και τα άλλα αδέσποτα που φροντίζουμε, μπορείτε είτε να μας δώσετε ό,τι σας περισσεύει επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικά στο 69090 75566 κάθε απόγευμα 4-6 είτε να αγοράσετε τροφή από ένα κατάστημα ως δωρεά στο «Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα» και να μας ειδοποιήσετε για να πάμε να την πάρουμε.

Ευχαριστούμε.