10 Δεκ

Για την αθώα Ρόξυ

Βρήκαμε την Ρόξυ παρατημένη στο δρόμο με σπασμένο το πίσω ποδαράκι της. Χωρίς περίθαλψη η ζωή της θα ήταν πολύ δύσκολη και ίσως να μην τα κατάφερνε. Την μεταφέραμε σε φιλοξενία εθελοντή του συλλόγου μας και την προσέχουμε σαν τα μάτια μας. Δεν θέλουμε να πεινάει, να κρυώνει ή να πονάει από το σπασμένο πόδι της. Για το λόγο αυτό ξεκινάμε άμεσα εκστρατεία για να καλυφθούν τα έξοδα του χειρουργείου που πρέπει να κάνει. Ευχή μας όλα να πάνε καλά και να βρούμε το καλύτερο σπίτι για την μικρή μας κούκλα!

Αναλυτικά η κτηνιατρική γνωμάτευση αναφέρει: «Κουτάβι μεγαλόσωμο, θηλυκό, με κάταγμα μηριαίου (οπίσθιο άκρο). Συνίσταται αποκοπή κεφαλής μηριαίου. Κόστος επέμβασης 250€ με ΦΠΑ. Επιπλέον ακτινολογικά στο ύψος του γόνατου υπάρχει υποψία για επιφυσιόλυση μηριαίου όπου θα χρειαστούν περισσότερες ακτινογραφίες υπό γενική αναισθησία για σωστή αξιολόγηση.»

Επίσης η κτηνίατρος μας ενημέρωσε ότι η Ρόξυ παρουσιάζει κάποια σημάδια οστεοπόρωσης και θα ήταν καλό να σιτιστεί με καλής ποιότητας premium τροφή (πχ. Acana, Nutram) για 10-15 ημέρες πριν χειρουργηθεί.

Αν σας περισσεύει λίγη τροφή για την Ρόξυ παρακαλούμε αφήστε την στο σημείο συλλογής μας στο κατάστημα του «Συνεταιρισμού Συν-Δημιουργία», Λυβησίου 28, Νέα Μάκρη και ενημερώστε μας τηλεφωνικά στο 69090 75566 4-6 το απόγευμα για να την παραλάβουμε.

Οποιαδήποτε προσφορά για την κάλυψη των εξόδων του χειρουργείου, ακόμα και η πιο μικρή, είναι ανεκτίμητη!

Τράπεζα Πειραιώς
Αριθμός λογαριασμού: 5120 0830 87092
Διεθνής μορφή ΙΒΑΝ GR70 0172 1200 0051 2008 3087 092
Δικαιούχος «Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα»

PayPal [email protected]

filozoikimarathona.gr/dorea

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!