27 Οκτ

King, ο βασιλιάς της αγκαλιάς!

Ο Κινγκ, το αδέσποτο ροτβάιλερ για το οποίο είχαμε ζητήσει φιλοξενία στις 6/10, δυστυχώς σήμερα χτυπήθηκε από αυτοκίνητο χωρίς να ξέρουμε ποιος ευθύνεται. Δεν κουνούσε τα πίσω πόδια κι έτσι μεταφέρθηκε αμέσως στην κλινική από εθελοντές του σωματείου. Η ζωή του δεν απειλείτα και οι πρώτες πλευρικές ακτινογραφίες δεν έδειξαν κάτι. Μπορεί να έχει εξάρθρωση ισχύων και με επέμβαση να ξαναπερπατήσει. Περισσότερες λεπτομέρειες θα μάθουμε αύριο.

Ο Κινγκ είχε μόλις στειρωθεί και εμβολιαστεί. Είναι έτοιμος για υιοθεσία και θα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να βρει την καλύτερη! Στον γιατρό δεν παρουσίασε κανένα δείγμα επιθετικότητας όσο και να πονούσε. Δεχόταν τα χάδια και τις αγκαλιές με ευχαρίστηση, γενικά είναι ήρεμος και φαίνεται θλιμμένος που είναι τόσο καιρό στους δρόμους.

26 Οκτ

Συλλογή αντικειμένων για το Χριστουγεννιάτικο Bazaar.

coming-soon

Οι προετοιμασίες για το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του συλλόγου μας ξεκίνησαν!

Από σήμερα και μέχρι 20 Νοεμβρίου συλλέγουμε αντικείμενα που θα πουληθούν στην γιορτινή μας εκδήλωση. Μπορείτε να προσφέρετε χριστουγεννιάτικα είδη, είδη δώρων, είδη σπιτιού, χειροτεχνίες, βιβλία, CD, παιχνίδια, και πολλά άλλα είδη αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση.

Aν θέλετε να φτιάξετε γλυκά ή κεράσματα τα οποία δεν θα πωλούνταi, μπορείτε να τα φέρετε αυθημερόν.

Καλοδεχούμενες κι οι προσφορές από επαγγελματίες!

Πληροφορίες για το σημείο συλλογής των αντικειμένων στο info@filozoikimarathona.gr

Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για σκοπούς του σωματείου όπως στειρώσεις αδέσποτων, εμβολιασμούς, αποπαρασιτώσεις, τροφές, και έκτατα περιστατικά. Η ημερομηνία και ο τόπος της εκδήλωσης θα ανακοινωθούν σύντομα.

24 Οκτ

Φιλοξενία για τον Καίσαρα!

kaisaras

Ο Καίσαρας βρέθηκε στις 9/10 από φίλη του σωματείου μας με τον σύζυγό της σε άθλια κατάσταση με το πόδι του σχεδόν σάπιο από μια βαθιά πληγή η οποία έφτανε μέχρι το κόκαλο. Μεταφέρθηκε σε κλινική στην οποία βρίσκεται από τότε. Το πόδι του είναι καλύτερα με καθημερινές πλύσεις και αντιβίωση. Το μόνο πρόβλημα είναι πως στην κλινική η διάθεσή του είναι πεσμένη και χαίρεται μόνο όταν δέχεται επισκέψεις. Δεν θέλουμε να μείνει άλλο εκεί!

Ψάχνουμε προσωρινή φιλοξενία για τον Καίσαρα γιατί η κυρία που τον βρήκε έχει άλλα 4 σκυλιά. Ο σύλλογος θα καλύψει τα φάρμακα και την τροφή του για όλο το διάστημα φιλοξενίας.

Χρειάζεται 2 λεπτάκια την ημέρα πλύση με οξυζενέ στην πληγή του για να μην μολυνθεί.

Ο Καίσαρας είναι καλός κι ευγενικός και εφράζει απίστευτη ευγνομωσύνη στους ανθρώπους που τον φροντίζουν!

69090 75566 καθημερινά (και ΣΚ) 4-6 το απόγευμα ή στείλτε μας μήνυμα.

10 Οκτ

Η μεταμόρφωση του Σείριου!

seirios-before-after

Η ψώρα με την βασανιστική φαγούρα έφυγε, ο δείκτης Λεϊσμάνιας έπεσε κι ο Σείριος άνοιξε τα ματάκια του και επιτέλους μας κοιτάει ανέμελος. Ευχαριστούμε τους εθελοντές που τον φιλοξενούν, ευχαριστούμε όσους του έστειλαν τροφές, ευχαριστούμε για τις κοινοποιήσεις και για την στήριξή σας!

06 Οκτ

Αναζητάμε φιλοξενία για αδέσποτο ροτβάιλερ στον Μαραθώνα.

6-10

Μας ειδοποίησαν για το Ροντβάιλερ της φωτογραφίας. Κυκλοφορεί στον Μαραθώνα, είναι αρσενικός, ήρεμος και φαίνεται θλιμμένος. Δείτε το βλέμμα του! Αναζητάμε προσωρινή φιλοξενία ώστε να περιθάλψουμε το χτυπημένο ποδαράκι του, να αναζητήσουμε τον ιδιοκτήτη και αν δεν βρεθεί να τον προωθήσουμε σε υιοθεσία. 69090 75566 κάθε μέρα 4-6 το απόγευμα